Az alvás higiéniája alapvetően fontos. Az orvosok és alváskutatók igazolják ezt a tényt, hogy a kórházakban már pár éve betiltották a tollal töltött ágyneműk használatát.

Alvásrendszerünk egy olyan High-tech anyagból készült – a szövete értékes 90% pamut-nemesszatén és 10% valódi ezüstszál! – mely jelenleg, a magas ezüst tartalma okán, a világpiacon kapható legjobb minőséget képviseli. (Nem ionizált, ami a használat során eltűnik).

Miért pont ezüst?

S mikrobák elszaporodása egyaránt veszélyes az emberi-, állati és növényi világ élőlényei számára. A mikrobák a legkisebb, egysejtű növényi vagy állati élőlények, melyek szabad szemmel nem is láthatóak, és magukba foglalnak számos olyan mikroorganizmust, mint a baktériumon, a vírusok, a gombák és az algák.

Az ezüst képes több mint 650 féle baktériumtörzset, vírust, gombát és penészt elpusztítani. Szokatlanul gyorsan hat, kb. egy perc alatt pusztítja el a kórokozókat (csak a valódi ezüstszál). Az ezüst egyedi tulajdonságai közé tartozik, hogy a kórokozó mikroorganizmusok nem tudnak immunissá válni az ezüstrészecskék hatására, mint ahogy ez az antibiotikum esetében gyakran előfordul.

Az ezüst maga keresi meg a kórokozókat a szervezetben és a pozitív töltés magához vonzza azokat. Elpusztítja az életben maradásukhoz feltétlenül szükséges enzimeket, egyszerűen oxidálja!

Nem sematikusan, hanem intelligensen támad, ezért nem találtak még olyan kórokozót, ami képes ellenállni az ezüst hatásának, pedig már közel száz éve nemzetközi kutatások folynak.

Az ezüst védi az immunrendszert, ezzel egyidejűleg maga is kialakít egy védelmi rendszert. Emellett az ezüst kitakarítja a szervezetből a már halott mikrobákat és az általuk kibocsátott mérgező anyagokat is. Szabályozza az emésztést, segít a bőr különféle problémáin (elfertőződött, gennyes sebek, fertőzések, kiütések). Ezenkívül az ezüst felgyorsítja a hámsérülések, sebek, égési sérülések, fagyások gyógyulását is. Alvásrendszerünk különösen ajánlott azoknak, akiknek a szervezete legyengült, gyakran betegszenek meg, vagy krónikus fáradtságra panaszkodnak.

K.: Melyik volt az első gyógyszer, amit felírtak Önnek?

V.: Ezüst. Újszülötteknek a születés után ezüstnitrát szemcseppet adnak, hogy elkerüljék a fertőzéseket. Orvosi szemmel nézve mindannyian ezüsttel leszünk megkeresztelve.

K.: Ha valahol a világon égési sérüléseket szenvedne, mit írnának fel a kezelő orvosok?

V.: Ezüstöt. A súlyos égéseket ezüsttartalmú kenőccsel kezelik.

K.: Melyik elem a legjobb elektromos vezető?

V.: Az ezüst.

K.: Melyik elem a legjobb tematikus vezető?

V.: Az ezüst.

K.: Melyik elem reagálja le legjobban a hősugárzást (infravörös)?

V.: Az ezüst.

K.: Melyik elem használható legjobban az elektromágneses hullámok távoltartására?

V.: Az ezüst.

PÁRNA

Azok részére, akik tartósan meg akarják szüntetni az alvászavarok egyik okozóját, és nem csak kezelgetni a tüneteket. A párna egyedileg alkalmazkodik mindenkihez: felveszi a fekvő emberi fej formáját, miközben stabil alátámasztást nyújt, ezzel biztosítja a maximális ellazulást és a mély, egészséges, pihentető alvást.

 1.  gombaölő – főleg immungyengeségben szenvedőknek ajánlott
 2. antisztatikus
 3. gyógyhatású
 4. hydophil – a „hydrophil” elnevezés görög eredetű, amelynek a szó szerinti fordítása: „nedvességbarát”. Az alvás közben történő izzadás során keletkező nedvességet a „hydrophil” párna lényegesen jobban nyeli el, és gyorsabban engedi át a párnán kívülre. Ezáltal is biztosítva a mindenkori kellemes és száraz alvásklímát (a frizura gyönyörű marad)
 5. 100%-ban természetes: biztos és nem mérgező, nem tartalmaz vegyszereket és peszticideket

Az otthonunkban található (hagyományos) párna nem kevés kellemetlenséget okoz, nem csak az alvásfázis során keletkező kellemetlenségekről van szó, hanem az ébredésről és a következő napunk sikeréről is. Párnák állandó össze-vissza hajtogatására, amelynek célja, hogy egy elviselhető alátét legyen a fejünk alatt. Következményei nemcsak a fejfájás, horkolás, nyak- és gerincfájdalmak, hanem a következő problémák is:

 • idő előtti, korai ébredés
 • korai elálmosodás
 • átalvási zavar

A párna a test melegének és nyomásának hatására megpuhul, felveszi a test és az arc formáját hason és oldalt fekvés közben, ezáltal természetes sima arcbőrrel töltjük az éjszakáinkat, reggelente pedig öröm lesz tükörbe néznünk – ez pont ez az anyag amelyet a hollywoodi filmsztárok már évek óta használnak. 

Az egyenletes nyomáseloszlásból és a gerinc természetes állapotban tartásából következően hatékonyan pihenhetünk. A hatékony és egészséges alvás után reggelre eltűnnek a ráncok, eltűnnek a gondok.

TAKARÓ

A felső takaró könnyűsége azzal magyarázható, hogy a benne lévő ezüst a test által kibocsátott infravörös sugarakat visszaveri, így a hagyományos takaróknál felhasznált töltőanyagnál kevesebbre van szükség. Az ezüst több mint 95%-ban reagál a hősugárzásra (infravörös), ezzel minden elem közül a legmagasabb értéket képviseli. Ez azt jelenti, hogy minden hősugárzási energiának, amely a takarón fellép, a 95%-át visszatükrözi eredeti helyére. Redukálja a hősugárzás általi energiaveszteséget, mivel az energia a bőrre verődik vissza, tehát tükröződik.

 Termékünk mikroba ellenes, így mindenféle kórokozót bioaktív úton módon pusztít el, ezért a már említett agresszív allergiakeltő atkák és a penészgomba nélkül kell eltöltenünk az éjszakát.

Német nyelvterületen már tíz éve nagyon nagy népszerűségnek örvend és már nélkülözhetetlen alvási kelléknek számít.

Ez a „High-tech” szál, amelyet tehát töltetként alkalmazunk együtt a pamut –nemesszatén huzattal hatékonyan és tartósan fejti ki mikroba ellenes hatását mindenféle kórokozó szaporodásával szemben.

A bioaktív hatás megakadályozza több mint 650 baktériumtörzs szaporodását, amelyeknek a normális nedvességi és hőviszonyok ideális táptalajt biztosítanak az élethez és így a szaporodáshoz is. A szövet mikroba ellenes hatása változatlanul és tartósan megmarad, nincs rá hatással sem a mosás, sem a használat. A szövet és a töltet „járőrként” véd a mikrobákkal szemben, minden olyan igényes háztartásban otthonra talál, ahol a tisztaság és a higiénia alapvető követelménynek számít.

Szagosodás megakadályozása!

Egyidejűleg mikroba ellenes és leküzdi a szagokat is. A baktériumok a testszagnak csak egyik lehetséges okozói. Az ammónia és a denaturált proteinek éppúgy közrejátszanak az ágyneműben a rossz szagok előidézésében. Azonban az ezüst mind az ammóniát, mind a denaturált proteineket megköti. Mivel az ezüstöt közvetlenül a pamut-nemesszaténba dolgoztuk bele, az ammónia és a denaturált proteinek azonnal lekötődnek, és ennek következtében elmarad az izzadás – ami a továbbiakban rendkívül jó hatással van a mozgásszerveinkre, mivel a száraz, egyenletes, optimálisan temperált alvásklíma olyan, mint a garázs az autónknak.

Mivel minden szálban légcsatornák találhatóak, ez nagyon könnyűvé teszi a felső takarót. E szál 10.000 méterének csak 4 kg súlya van, de 15%-kal több légmennyiséget tud magába szívni, mint a szokványos szálak. Biztosítja a kitűnő nedvességelvezetési és légcirkulációt is.

Amiért alvásrendszerünkhöz igazi ezüstöt használunk

 1. allergiára, asztmára kitűnő – mikrobaellenes, antisztatikus és 60 fokon mosható
 2. fájdalomcsökkentő és gyulladásmérséklő hatása van – bőrfertőzések és pikkelysömör esetén rendkívül hatásos
 3. javítja vérkeringést – keringési problémák megszüntetésére
 4. immunrendszer erősítő
 5. szagosodás megakadályozása
 6. véd az elektroszmogtól
 7. klimatizáló hatású-hőmérsékletkiegyenlítő: nyáron hűs, télen meleg

Az ember permanensen töltődik fel sztatikus elektromossággal, amelynek következtében akár 50.000 Volt töltöttség is keletkezhet. A száraz levegő és a szintetikus anyagok erősítik a problémát. Csak az elektromos töltöttséget vezető anyagok segítségével lehet megszüntetni. Minden elem közül ez ezüst az, amely a legjobb elektromos vezető.

Számtalan ügyfelünk használata utáni első héten azzal a kérdéssel jelentkezett: kérem, ismételje el még egyszer, mitől szűntek meg a fájdalmaim?

Mindig hangsúlyozni szoktam, alvásrendszerünk működési elve egyszerű de rendkívül hatásos!

Az emberi testben található idegek ezrei végződnek a bőr felületén. Egyedül a talpon több, mint 7000 idegvégződés található. Az idegek faladata, hogy a testnek elektromos impulzusok segítségével jeleket küldjenek. Így pl.: a fájdalom és más panaszok érzésének jeleit. Az ezüstnek, az elemek közül a legjobb elektromos vezetőnek köszönhetően a felső takaró elektromosan feltöltődik a bőr felületén és elvezeti az elektromosságot. A panaszok ez által csökkennek, vagy teljesen elmúlnak.

Szabad az alvásrendszert a mágneses infraterápiával, mágneses terápiával együtt használni?

Igen, mert felerősíti a jótékony hatást! A magyarázat egyszerű – ahol mindig elektromos áram folyik ott mágneses mező keletkezik. Amikor a test elektromosságát szétosztja maga körül és levezeti, akkor a testünk körül mágneses mező keletkezik – ez az effektus a mágneses Infraterápia használatával együtt még kedvezőbb.

 1. Gyorsaság: 1 órán belül az ezüstszálakra rakódott baktériumok 99,9%-át megsemmisíti (a legtöbb mikroba ellenes terméket 48 órán át tesztelték, és még akkor sem érték el ugyanazt a hatást)
 2. Hatékonyság: Minél melegebb és nedvesebb a környezet, annál hatékonyabbá válik, éppen akkor különösen effektív a hatása, amikor a mikrobáknak ideálisan az életfeltételei
 3. Biztonság: A természetből származó egyik elemből, az ezüstből állítottuk elő. Vegyszereket nem használtunk az előállításakor.
 4. Tartósság: Előállításakor az ezüstöt inverzibilis formában építjük bele a hordozószálakba. Nem egy instabil felületi kezelésről van szó, hanem tiszta ezüstről, amelyet beleszőttünk, ezért olyan időtálló és hatását tekintve állandó.

Hadd kérdezzem mit jelent: – Ezüstkanállal a szájában született?

Ez eredetileg azt jelentette, hogy jobb esélye van a gyermekkor túlélésére. Ma már tudjuk, hogy az ezüst az E Koli baktériumot és a szalmonellát is elpusztítja. Mindkét organizmust nem ezüst evőeszközön lehet megtalálni, és gyakori okozói voltak gyermekek betegségeinek és halálának.

Comfort

Fixen rögzített, szegett, steppelt teflonozott szövet. Erősen kopásálló és nedv illetve szennytaszító.

Comfortwool

Egyik oldal: steppelt teflonozott szövet. Erősen kopásálló és nedv illetve szennytaszító.

Másik oldal: 100% merinói gyapjú, 620 gramm/nm

Aloe-vera

Mikrokapszulás szövet,a por nehezebben tud áthatolni rajta.

Az anyag összetételében 5%-ban tartalmaz aloe-vera kivonatot, mely a szövetre gyártás végén , kikészítéskor kerül fel.Rugalmas, igazodik a matrac formájához. Jól szellőzik és segíti felszívni az izzadságot. Könnyen kezelhető, 30 fokon mosható, mérettartó, illatmentes. Nem vasalható!

Silver

Nemesfémadalékkal készülő huzat. Antibakteriális, kellemetlen szagokat semlegesíti.Remek hővezető. Rugalmas, igazodik a matrac formájához. Jól szellőzik és segíti felszívni az izzadságot. Könnyen kezelhető, 30 fokon mosható, mérettartó, illatmentes . Nem vasalható!

Bamboo

A bambusz egy megújuló nyersanyag, gyorsan nő akár egy éjszaka 80-90 cm-t is. A huzat 20-25 %-ban bambusszal  készül. Ajánlott allergiásoknak. Nedvszívó képessége jobb,mint a pamuté. Hűs tapintású.

Rugalmas, igazodik a matrac formájához. Jól szellőzik és segíti felszívni az izzadságot. Könnyen kezelhető, 30 fokon mosható, mérettartó, illatmentes. Nem vasalható!

Tencel

Egy forradalmian új lehetőség a természet kedvelőinek.  A matrachuzat  10-15 %-ban tartalmaz, természetes farostot. 100 %-ban újrahasznosítható. Kellemes érzés a bőrnek és a léleknek is.

Rugalmas, igazodik a matrac formájához. Jól szellőzik és segíti felszívni az izzadságot. Könnyen kezelhető, 30 fokon mosható, mérettartó, illatmentes . Nem vasalható!

Aloe-vera

Mikrokapszulás szövet,a por nehezebben tud áthatolni rajta.

Az anyag összetételében 5%-ban tartalmaz aloe-vera kivonatot, mely a szövetre gyártás végén , kikészítéskor kerül fel.Rugalmas, igazodik a matrac formájához. Jól szellőzik és segíti felszívni az izzadságot. Könnyen kezelhető, 30 fokon mosható, mérettartó, illatmentes. Nem vasalható!

Silver

Nemesfémadalékkal készülő huzat. Antibakteriális, kellemetlen szagokat semlegesíti.Remek hővezető. Rugalmas, igazodik a matrac formájához. Jól szellőzik és segíti felszívni az izzadságot. Könnyen kezelhető, 30 fokon mosható, mérettartó, illatmentes . Nem vasalható!

Bamboo

A bambusz egy megújuló nyersanyag, gyorsan nő akár egy éjszaka 80-90 cm-t is. A huzat 20-25 %-ban bambusszal  készül. Ajánlott allergiásoknak. Nedvszívó képessége jobb,mint a pamuté. Hűs tapintású.

Rugalmas, igazodik a matrac formájához. Jól szellőzik és segíti felszívni az izzadságot. Könnyen kezelhető, 30 fokon mosható, mérettartó, illatmentes. Nem vasalható!